top of page
redigeret (2).png

 

Healing med krystaller og shamanisme

 

 

Hej, mit navn er Nathalia Candas,

 

Jeg arbejder som certificeret healing facilitator med speciale i krystaller, som har egenskaber der kan hjælpe dig på et fysisk, energimæssigt, følelsesmæssigt, psykologisk og spirituelt niveau. Det er derfor, healing kan give multidimensionel velvære. Jeg har erfaring med symptomer som depression, angst, stress, hovedpinebesvær, lavt selvværd og har allerede mange tilfredse kunder. Der er dog stadig meget mere, krystal healing kan hjælpe med, end ovenstående. Man behøver heller ikke have problemer for at modtage en session - man kan nemlig også få krystal healing bare for at forkæle sig selv med noget spirituel wellness og dyb afslappelse. Jeg har både arbejdet i Frankrig og nu i Danmark som Holistisk Healing Facilitator.

Er du udenlandsk? Are you foreign? Je parle français. I speak english. Hablo español. 

I den nedenstående tekst har jeg fået en glad anmeldelse fra en argentinsk klient. Fordi jeg kan spansk, har jeg kunnet hjælpe ham på hans modersprog. Dette er for at vise, at jeg også tager imod internationale klienter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvad jeg tilbyder:

En session á 2 timers varighed, som oftest starter med en indledende terapeutisk samtale, efterfulgt af selve healingen med krystaller og afsluttes med en integration af hele oplevelsen gennem mere samtaleterapi, meditation, kunstterapi, en gåtur eller en stille stund for sig selv.

Jeg udvælger krystaller intuitivt efter hvad jeg kan se og mærke du har brug for og placerer dem herefter på din krop, så behandlingen bliver tilpasset lige præcis dig. Med krystallerne, fører jeg de subtile energier hen til de steder i dig som har brug for hjælp, til at fjerne blokeringer, traumer eller negativitet, så du kan opleve en transformerende, dybdegående, blid indre helbredelse og velvære.

 

Der findes krystaller til stort set hvad som helst, da de alle har metafysiske egenskaber. Disse egenskaber er baseret på flere tusinde års erfaring, da brug af krystaller faktisk har været brugt verden over både i civilisationer og stammer som for eksempel i Ægypten, blandt Sumererne, blandt Maya'erne, Romerne, Grækerne, Kinesere, Japanere og Aztekerne i Mexico. Selv biblen, koranen og de hinduistiske vedaer henviser til brug af krystaller. 

Selve Krystal Healingen er unik, fordi den indebærer tidløs erfaring fra forfædre verden over. Krystallerne kommer direkte fra naturen og resonerer derfor naturligt med os mennesker. Krystaller virker gennem simpel videnskabelig fysik men er også utroligt beroligende og giver derfor øget afslappelse. Det er spirituel wellness for krop og sind.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvordan virker Krystallerne? 

 

Når krystaller formeres i naturen, dannes der en perfekt atomsymmetri, der gør krystaller til kraftfulde energitransmittere. På grund af krystallernes høje frekvenser som aldrig forandrer sig, er de i stand til at genbalancere og harmonisere vores skiftende-, og til tider, lave frekvenser, som opstår af mental eller fysisk sygdom. Krystaller kan som vores krop, producere elektricitet og derfor kan vi let resonere med krystaller. Selv vores knogler har en meget lignende krystallinsk struktur som krystaller, på et cellulært niveau, hvilket også gør, at kroppen nemt kan samarbejde med krystaller. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så hvad kan krystal healing gøre for dig?

Krystal Terapi kan i kombination med en

terapeutisk samtale og dit eget

aktive engagement hjælpe dig mod:

 

Depression

Alle former for angst

Stress

Lavt selvværd

Traumer (både fysiske eller psykiske)

Hovedpine/migræner

Ringe fordøjelse

Fysisk eller energimæssig detox

Følelsen af at være fortabt eller føle tomhed

Hjælp til at give slip på fortiden og komme videre

Kroniske smerter

Manglende menstruation

Fertilitets problemer

Følelsen af at sidde fast i gamle mønstre & vaner

Øm hals/forkølelse

Smerter i kroppen

Dårlig blodcirkulation

Manglende søvn

Negative tanker/har svært ved at elske sig selv

Problemer i forhold

Afhængighed af stoffer, mad, andre, af destruktivitet

Nedsat sexlyst

Manglende jordforbindelse

Identitetskrise

 

Og meget mere…

 

Der findes tusinder af krystaller, som kan tilpasses lige akkurat dig og dine behov.

Krystal Healing kan dog ikke helbrede akutte fysiske skader eller meget voldsomme livsstilssygdomme.

Det kan bringe støtte og øge helingsprocessen, men har du alvorlige sygdomme skal krystal healing anvendes som en sekundær og opbakkende terapi ved siden af.

 

Konsultér altid egen læge/psykiater/psykolog først. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Praktiske informationer:

For at booke en session kan du kontakte mig via mit telefonnummer.

Du betaler efter sessionen er færdig.

Betalingsmåder: kontant, mobilepay eller bankoverførsel.

Aflysningsgebyr: 200 kr. 

Du skal også udfylde en klientformular ved at trykke her

før du ankommer.

Sessionens varighed: 2 timer 

 

Pris: 1.000 kr.

Samtaleterapi og vejledning som opfølgning på sessioner: 300 kr. for en time.

 

Kontakt:

Email: spirit.nathalia325@gmail.com

Tlf: +45 60 77 44 15

Behandlinger foregår i Århus hos Center For Livslyst i Gaya Gården samt i Vejle i Den6sans.

I lys og kærlighed - jeg glæder mig til vi ses! :) 

 

 

Nathalia Candas

96584401_697867467641212_258638829730345
104948192_725224498238842_79515796994790

"I did crystal therapy with Nathalia because I was too stressed and couldn't sleep. The session was awesome! After 15 minutes I felt super relaxed, the session was around 70 minutes and then I slept really deep and woke up fresh in the morning. Nathalia has a really good vibe and energy. Thanks Nati! And see you soon! 🙂"

Fer Leordanelli

"Jeg anbefaler virkelig Nathalias behandlinger. Jeg har haft et fantastisk resultat. Hun er meget kompetent, dygtig, sød, har stor empati og intuition."

Nancy Bakman

84002715_1794707980663019_10555353588480
28577239_10215749249792107_6603047434889

"Nathalia er et af de smukkeste og mest kærlighedsfyldte mennesker jeg nogensinde har kendt, men det vil hendes smukke og meget stærke energi afsløre så snart man træder ind i et rum med hende. Jeg har altid haft en kærlighed til krystaller, så da jeg fandt ud af at Nathalia gjorde i krystal healing, var jeg ikke i tvivl om at det var noget jeg skulle prøve. Jeg havde ingen forventninger til det og vidste ikke helt hvad jeg gik ind til, men jeg var meget åben omkring det. Jeg har igennem lang tid kæmpet med stress, depression og tankemylder, så vi startede ud med at snakke om hvordan jeg havde det og hvad der gik mig på. Nathalias kærlighedsfyldte energi gjorde virkelig at jeg følte mig tryg og forstået. Efterfølgende gik vi igang med selve healingen, som var en meget behagelig men også intens oplevelse, som fascinerer mig hver gang jeg tænker tilbage på den. Da jeg måtte åbne øjnene og sætte mig op, kunne jeg ikke lade vær med at smile og føle mig helt let behagelig, da sessionen var færdig og vi snakkede om min oplevelse. Nathalia er et fantastisk smukt menneske, som har mine varmeste anbefalinger. Hun skal opleves!"

Tia-Maria Kjaersfeldt 

"Jeg fik en healing af Nathalia og allerede ved første kontakt fik jeg en varm følelse af at være velkommen og blive set. Behandlingen var behagelig og rolig og hun formåede at møde mig lige præcis dér, hvor jeg havde brug for det. Jeg har haft angst det meste af mit liv og bare efter én healing, kunne jeg bagefter sætte mig ud i bilen og køre fredfyldt hjem uden nervøsitet i trafikken. Wow, hvor bliver man "grounded" og fredfyldt. Tankemylder, kaos i hovedet og konstant alarmberedskab i kroppen forsvandt. Det her sparker røv og jeg har allerede aftalt en næste session. Om man er til krystaller eller ej, så giv det et forsøg alligevel, for Nathalia skal nok nå ind til dig, som hun gjorde ved mig. Tusind tak for en vigtig brik i mit liv."

Jonas Metze Holme

70339779_10156933614877144_7420955475983
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page