Velkommen til Spirits Krystal Webshop

Som uddannet krystal healing facilitator, ved jeg hvor stor en indvirkning krystaller kan have på ens hverdag. De er både smukke, betagende og beroligende at se på, men de bringer også rene og glædelige energier ind i ens hjem og ens liv. Der findes krystaller til ethvert formål og her er min glæde at viderebringe krystaller, samt viden om dem, til dig.

Der findes krystaller til at sove bedre, til healing, til relationer, til kommunikation, til et stærkere selvværd,  til en bedre jordforbindelse... og meget mere! Klik på billederne for at læse mere om krystallerne.

Hos Spirit sælger vi kun enkelte unikke krystaller, så der er kun de krystaller tilgængelige som du finder her, bortset fra enkelte udvalgte krystaller.

Yderligere informationer om køb af krystaller står nederst på siden.

Jeg ønsker dig en rigtig God Fornøjelse i Spirits Krystalrige! 

 

 

Køb af krystaller foregår ved at overføre beløbet samt skrive den udvalgte krystals navn

via mobilepay på nummeret:

60 77 44 15.

Ligeledes bedes du sende en sms med fulde navn, adresse, postnummer, telefonnummer og email til brug af forsendelse. Ellers er du hjerteligt velkommen til at komme forbi og kigge på krystalsamlingen hos Spirit i Århus. 

Hvis du ønsker at din mail bliver brugt til at sende nyhedsmails til dig, bedes du afslutte din sms

ved enten at skrive "Ja tak" eller "Nej Tak".

God fornøjelse i Spirits Krystalrige!

 

Disclaimer:

Krystallerne samt informationerne omkring dem, er ikke til for at erstatte medicinsk, mental eller fysiologisk rådgivning fra læge, psykolog eller psykiater. Opsøg altid egen læge eller psykolog først ved fysiologiske eller mentale lidelser.