top of page

Det kreative flow

Opdateret: 22. maj 2019


Wu wei er konceptet der omhandler dét, at kunne en handling udenad, fuldstændig uden at tænke over det, fuldstændig

uden at lægge mærke til det.

For eksempel når du befinder dig i et kreativt flow, der fletter dine hjernehalvdele sammen på en magisk måde, hvor dine efterfølgende kreationer kan udfolde sig på ekstraordinær vis.

Det er en kunnen, der kræver repeterende øvelse, som adskiller den middelmådige fra mesteren.


Livet er et spil. Alt hvad du befinder dig i er et stort ”game”. Der er konstante toner fra universet der strømmende spiller ned til dig, og nogle gange spiller du med, andre gange rammer du akkorden forkert og får en lyd der får hele orkestret til at vibrere mærkeligt og du kommer ud af takt fra dagens melodi.


Wu wei handler også om at være i samarbejde med din indre og ydre naturs love. Når du følger en naturlig rytme, kræver det minimal energi indsats. Det er kun vores ego der fatigerer os, mens alt hvad der er lys, kærlighed, fred og natur opløfter os. Derfor er det så vigtigt at følge livets flow, i stedet for at arbejde imod den. Forestil dig at ro i kajak imod strømmen i modsætning til friheden af bare at flyde med. Det er som at slappe af i en muskel der har været spændt hele dagen.


Jeg vil gerne beskrive flowet, som en dråbe farve der lander i en kop vand. Jeg vil så mega gerne forestille mig, den her dråbe af lilla, blå, grøn og guld lande i min krop og sprede sig som ringe i vandet. Kreativt flow, er som moderne dans. Ufatteligt udtryksfuldt. Led og knogler der kaster sig rundt i eksplosiv ekstase.


Må dit kreative flow flyde gennem dig og gennemsyre din hverdag på en måde der udelukker alt det negative og vedligeholder dig i en boble af kærlighed og kreation.

Vibration og navigation.

Vedligeholdelse og aspiration.

Skabelse af en fantastisk manifestation.

For at udfolde din smukkeste og skønneste passion.13 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page