top of page

Krystal terapi session hos Spirit

Opdateret: 19. feb.Simpelt overblik over en session:


Samtaleterapi

Afslappelse gennem guided meditation eller lyden af min shaman tromme

Aflæsning af aura

Min egen healing teknik + magnetisme

Rensning af alle chakraer

Opladning af alle chakraer

Rensning af aura

Selenite beskyttelsesskjold

Grounding (skabe solid jordforbindelse)

Afrundende samtaleDybdegående forklaring:


Når jeg arbejder med klienter så starter vi altid ud med samtaleterapi i 20-30 minutter, alt efter hvor meget man har brug for at fortælle. Hos mig, vil jeg gøre mit bedste på at skabe et rum, der får dig til at føle dig tryg, beskyttet og fyldt med omsorg, på en måde så du på befriende vis kan være dig selv og dele ud fra hjertet.Måske vil jeg intet sige og bare lytte, men min tilstedeværelse og mit nærvær vil være hjertevarm. Jeg bruger både min professionalisme fra min terapeut uddannelse, men jeg bruger også min intuition og ærlighed i min vejledning og terapi. På den måde anvender jeg en meget jordnær, autentisk og naturlig tilgang til tingene. Jeg er uddannet og certificeret Transpersonel Krystal Terapeut, hvilket vil sige, at jeg også kan vejlede dig spirituelt, eller hjælpe dig med at anvende spirituelle værktøjer i dagligdagen. Transpersonel terapi er med andre ord spirituel psykologi. Men det betyder ikke at vi ikke kan have en helt almindelig samtale :)Efter samtalen, er det tid til selve krystal terapien. Det skal så lige siges, at man ikke behøver at have problemer for at få krystal terapi. Man kan også komme blot for at få spirituel wellness eller for at komme i en dyb afslappet tilstand for balance, ro og velvære. På den måde kan krystal terapi sagtens bruges som selvforkælelse og nydelse.

Når vi har talt sammen, så kan jeg fra samtalen mærke og regne ud hvilke krystaller du ville have allermest gavn af. På den måde skræddersyer jeg et krystal layout der er tilpasset præcist til dig.Så placerer jeg krystaller på din krop, på alle dine chakraer. ”Chakra” betyder på sanskrit ”hjul”. Fra tusinde år gamle indiske og tibetanske overleverede skrifter, bliver der beskrevet at vi mennesker har omkring 88.000 små chakraer som er tilknyttet vores legeme og energisystem. Forestil dig chakraer som sjælens celler. Så har vi mellem 7-9 hovedchakraer, som er placeret vertikalt i vores krop, fra top til tå og det er dem jeg arbejder med, fordi det også er dem, som har den mest afgørende betydning for vores velvære og helbred. Chakraer beskrives også som lotusblomster eller energikanaler hvor energi kan strømme ind og videre ind til kroppen eller ud mod omgivelserne. Chakraerne er altid i konstant rotation og er forbundet med både vores energi, vores fysik, vores sjæl og følelsesmæssige selv. Der er energibaner med livsenergi som chakraerne sørger for kommer rundt, ligesom hjertet sørger for at blodet cirkulerer rundt i vores blodårer. Det der sker er så, at når der kommer blokeringer i den her livsenergi, så det ikke kan cirkulere ordentligt, da bliver vi syge enten mentalt eller fysisk, og det er her, hvor krystal terapien kommer ind og hjælper med at sætte gang i flowet igen og forløser disse blokeringer.

Det, som er unikt ved krystaller og ædelsten er, at vi tror det er passivt materiale, men det er faktisk meget levende! Hver enkelt krystal har sine egne metafysiske egenskaber, som balancerer og harmoniserer et bestemt problem man har, om det er fysisk, psykisk, eller spirituelt. Alle krystaller har en ekstrem høj frekvens som aldrig forandrer sig. Det er krystallernes perfekte atomsymmetri, der gør krystallerne til kraftfulde energitransmittere. Vi mennesker, faktisk alt omkring os, har også en frekvens. Vi kan have en lav eller høj frekvens, alt efter hvordan vi har det, hvilket kan afmåles i det elektromagnetiske felt vi udsender. Vi har alle et elektromagnetisk felt som udsender bølger. Når vi har det godt, føler fred, lykke, balance og sundhed, så har vi høje frekvenser og udsender perfekt balancerede elektromagnetiske bølger.Når vi er syge, deprimerede, angste, stressramte, negative og generelt nede, så har vi en lav frekvens, som gør at de elektromagnetiske bølger vi sender ud, er kaotiske, ude af harmoni og påvirker alt i vores system negativt.Det som krystallerne så gør, det er at balancere vores frekvenser! Og det har en effekt på HELE vores system. Derfor, er krystal terapi så effektivt. Det er videnskabeligt bevist at vores elektromagnetiske felt faktisk dannes af hjertet og fordi hjertet sender blodet rundt overalt i kroppen, til alle systemer, så har hjertet en effekt på alt i vores krop. Hjertet styrer også mange af vores hormoner og neurologi, derfor har hjertets velvære også en effekt på vores psykiske velvære.Her kan krystaller med deres høje frekvenser harmonisere de frekvenser vi sender ud. På den måde, kan krystal terapi helbrede os på både et fysisk, mentalt, energimæssigt og spirituelt niveau.


Det er derfor mit slogan er: Krystal Terapi – multidimensionel velvære!

Lad mig give dig et eksempel:


Forestil dig en person der lider af rigtig dårligt selvværd. Det vil personen kunne mærke følelsesmæssigt i hjertet på en smertefuld måde. Så er vedkommende blokeret i hjertechakraet. Når man så er følelsesmæssigt ude af balance, har man en tendens til at overtænke og få spændinger i panden, så er vedkommende fx blokeret i pandechakraet. Ubehagelige følelser kan man altid mærke i maven. Man får kvalme og forringet fordøjelse, det vil sige så er vedkommende eksempelvis blokeret omkring solar plexus og sacral chakraet, som er i maveregionen.


Så ville jeg for eksempel bruge ametyst krystal til denne persons pande for at give ro i sindet og mere mental styrke. Dernæst ville jeg bruge aventurin og rosa quartz til hjertechakraet, for at heale det traume der har givet dårlig selvværd og øge selvkærligheden. Så ville jeg bruge krystallen citrin på solar plexus chakraet, så det kan komme ind og balancere de negative frekvenser man sender ud, på grund af et forkert billede man har af sig selv. Citrinen vil hjælpe med at fjerne blokeringen og erstatte den med følelser af viljestyrke, personlig power, lykke, glæde og følelsen af at vores værd er guddommelig og vores egen.


I dette eksempel har jeg kun nævnt 4 chakraer, men jeg placerer en krystal eller flere krystaller på 9 af dine chakraer. På den måde kan en session hurtigt blive meget effektiv og hele på rigtig mange områder på samme tid!


Når de energimæssige blokeringer er fjernet, vil man opleve det på et fysisk niveau også. Det vil for eksempel være bedre fordøjelse eller bedre blodcirkulation. Kroppen er jo et lagringssystem af alt hvad der sker i bevidstheden og underbevidstheden.


Ofte, har vi blokeringer i kroppen vi ikke er bevidste om.


På den måde er krystal terapi ekstremt forløsende. Men, krystallerne har brug for hjælp til at udføre deres fantastiske arbejde. Gennem krystalterapien, vil jeg starte med at aflæse din aura (energifelt omkring kroppen), for at være helt sikker på, at jeg har styr på hvor du har brug for allermest healing. Så placerer jeg krystallerne på din krop og dine chakraer.


For at man kan få mest muligt ud af sessionen, er det selvfølgelig vigtigt at man er fuldstændig afslappet, så jeg vil med min stemme, tale dig ned i en dyb meditativ tilstand, via en smuk visualiseringsøvelse og vejrtrækning. De ord jeg vil bruge, vil også være intuitivt valgt til det jeg kan mærke, du har brug for at høre, for at falde bedst til ro. Det kan også være jeg vælger at spille på min shaman tromme for dig - den har en dyb lyd som også giver en afslappende effekt.Derefter vil jeg bruge mine hænder og min egen unikke healingsmetode, som jeg modtog fra Ayahuasca (psykedelisk plantemedicin), da jeg var 19 år. Jeg har også selv lært at skabe magnetisme mellem mine hænder, så der hvor jeg kan mærke at man har mest brug for forløsning af blokeringer, vil jeg med magnetisme hive det ud og tage det væk med mine hænder. Dernæst, vil jeg faktisk bruge en krystal stav, til at føre den negative energi ud af krop og sind. Med min krystal stav, udrenser jeg alle chakraer, for enhver blokering. Både fysisk, mentalt, følelsesmæssigt eller energimæssigt.Derefter, vil jeg med min krystal stav, oplade og heale alle chakraerne, ved at tilføre en stærk og smuk energi. Her vil energien blive ført opad mod hovedet og over hovedet, for netop at skabe forbindelse til det himmelske, så man kan modtage de himmelske gaver såsom lykke, fred, kærlighed, velvære, vækst og sundhed.


Til sidst, så fjerner jeg krystallerne, én efter én, ligeså forsigtigt. På grund af de mange forløsninger man kan få gennem en session, så giver jeg lidt pandemassage når krystallerne er fjernet, for at give noget jordforbindelse og afslappende wellness.Som prikken over i’et afslutter jeg en krystal session ved at give din aura en ekstra rensning med røgelse af den rensende urt hvid salvie. (Er du allergisk eller kan ikke lide røgelse, så renser jeg på en anden måde).Efter en healing session kan man godt føle sig lidt skrøbelig efterfølgende, fordi man lige har fået åbnet op for en masse og fået en masse forløsning. Derfor bruger jeg en selenite krystal stav, til at pakke dig ind i en hvid, glitrende kokon, der vil fungerer som et beskyttelsesskjold, så du kan fordøje og integrere hele oplevelsen, i ro og mag, uden at kunne blive forstyrret udefra. Beskyttelsen virker i ca. 48 timer.Det allersidste jeg gør, er at fortælle dig, at sessionen er ved at være slut, og at du enten kan lægge dig på siden eller sætte dig op, så jeg kan bruge en groundende krystal til at massere din rygsøjle med, i 1-2 minutter, så du langsomt kan vende tilbage og få genetableret en solid jordforbindelse.


Man har som regel brug for lidt tid til at ”vågne op”, så jeg giver dig et stort glas vand og går ud af rummet i fem minutter så du kan få lidt ro til at vågne.


Når jeg så vender tilbage, kan vi bruge 5-10 minutter på lige at snakke om hvordan du har det. Vi kan også bruge denne tid på at skabe endnu mere jordforbindelse hvis du ikke helt er landet endnu, eller på at planlægge en ny tid. Det vigtigste for mig er blot, at du kommer godt videre.


Det er meget normalt at mærke sessionen i flere dage efter, og man kan altid kontakte mig, hvis man har brug for vejledning eller gerne vil stille spørgsmål.Overblik over hvad Krystal Terapi kan hjælpe mod:


Depression

Alle former for angst

Stress

Lavt selvværd

Traumer (både fysiske eller psykiske)

Hovedpine/migræner

Dårlig fordøjelse

Fysisk eller energimæssig detox

Følelsen af at være fortabt eller føle tomhed

Hjælp til at give slip på fortiden og komme videre

Kroniske smerter

Manglende menstruation

Følelsen af at sidde fast i gamle mønstre & vaner

Øm hals/forkølelse

Smerter i kroppen

Dårlig blodcirkulation

Manglende søvn

Negative tanker/har svært ved at elske sig selv

Problemer i forhold

Afhængighed af stoffer, mad, andre, af destruktivitet

Manglende jordforbindelse

Identitetskrise


Med mere… Der findes tusinder af krystaller, som kan tilpasses lige akkurat dig og dine behov.Simpelt overblik over chakraerne og deres forbindelser:Kronechakra:

Metafysisk: forbundet til livets formål, ens sjæl, at være oplyst, kreation, vores højere selv og følelsen af at være forbundet med alt omkring os.

Fysisk: forbundet med hjernen og nervesystemet


Det tredje øje – pandechakraet:

Metafysisk: forbundet med vores bevidsthed, intuition, clairvoyance, indre visdom og psykiske styrke.

Fysisk: forbundet med panden og tindingerne


Halschakraet:

Metafysisk: forbundet med evnen til at udtrykke sig selv, kommunikere med andre, sprog, personlig integritet og evnen til at udtrykke sit ”sjæle-sprog” – med andre ord: at man kan udtrykke sig i sandhed som den man virkelig er. For eksempel udtrykker en kunstner sig gennem sit kunst, en musiker gennem sin musik og en foredragsholder gennem sin passion.

Fysisk: forbundet med halsen, munden, ørerne, arme og ben.


Hjertechakraet:

Metafysisk: centeret for kærlighed, ømhed, medfølelse, det emotionelle selv, accept og tilgivelse.

Fysisk: forbundet med blodet, lungerne, cirkulation i kroppen, øverste del af brystkassen samt immunsystemet.


Solar Plexus chakraet:

Metafysisk: forbundet med din selvfølelse, succes, motivation, kreativitet, selvværd, indre styrke, kontrol, glæde men også med dit ego.

Fysisk: forbundet med fordøjelsen, muskler, hud og øjne.


Sacral Chakraet:

Metafysisk: forbundet med vores mere fysiske og menneskelige oplevelser af lyst, drivkraft, kreativitet og seksualitet.

Fysisk: forbundet med kønsdelene, energiniveau (fysisk træthed eller energisk) og lændehvirvelsøjlen.


Rodchakraet:

Metafysisk: forbundet med din generelle fysiske styrke og din jordforbindelse, samt din nuværende inkarnation, instinkt, rodfæste, kundalini, fundament og overlevelse.

Fysisk: Næse, endetarm, tisseorgan.Jeg håber denne dybdegående beskrivelse af en session hos mig, har gjort at du føler dig mere bevidst om hvad krystal terapi er og giver dig lyst til at bestille en tid.


Du vil altid være hjerteligt velkommen <3


I lys & kærlighed


Nathalia Candas

165 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


  • Facebook
  • Instagram
bottom of page