Krystal Terapi 

Hej, mit navn er Nathalia Candas,

 

Jeg arbejder som certificeret krystalterapeut med krystaller, som har egenskaber der kan hjælpe dig på et fysisk, energimæssigt, følelsesmæssigt, psykologisk og spirituelt niveau. Det er derfor, krystal terapi kan give multidimensionel velvære. Jeg har erfaring med symptomer som depression, angst, stress, hovedpinebesvær, lavt selvværd og har allerede mange tilfredse kunder. Der er dog stadig meget mere, krystaller kan hjælpe med, end ovenstående. Man behøver heller ikke have problemer for at modtage krystal terapi - man kan nemlig også få krystal terapi bare for at forkæle sig selv med noget spirituel wellness og dyb afslappelse. Jeg har både arbejdet i Frankrig og nu i Danmark som krystalterapeut.

 

 

For at læse en detaljeret beskrivelse af hvordan en krystal terapi session foregår, så klik på denne artikel.

Det er ekstremt spændende og meget uddybende :) 

Er du udenlandsk? Are you foreign? Je parle français. I speak english. Hablo español. 

I den nedenstående tekst har jeg fået en glad anmeldelse fra en argentinsk klient. Fordi jeg kan spansk, har jeg kunnet hjælpe ham på hans modersprog. Dette er et eksempel på at jeg også tager imod internationale klienter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvad jeg tilbyder:

En session á ca. 1,5-2 timers varighed, som oftest starter med en indledende terapeutisk samtale, efterfulgt af selve krystal terapien og afsluttes med en integration af hele oplevelsen gennem mere samtaleterapi, meditation, kunstterapi, en gåtur eller en stille stund for sig selv.

Jeg udvælger krystaller intuitivt efter hvad jeg kan se og mærke du har brug for og placerer dem herefter på din krop, så behandlingen bliver tilpasset til lige præcis dig. Med krystallerne, fører jeg deres subtile vibrationelle energier hen til de steder i dig som har brug for hjælp, til at fjerne blokeringer, traumer eller negativitet, så du kan opleve en transformerende, dybdegående, blid indre helbredelse og velvære.

 

Der findes krystaller til stort set hvad som helst, da de alle har metafysiske egenskaber. Disse egenskaber er baseret på flere tusinde års erfaring, da brug af krystaller faktisk har været brugt verden over både i civilisationer og stammer som for eksempel i Ægypten, blandt Sumererne, blandt Maya'erne, Romerne, Grækerne, Kinesere, Japanere og Aztekerne i Mexico. Selv biblen, koranen og de hinduistiske vedaer henviser til brug af krystaller. 

Selve Krystal Terapien er unik, fordi den indebærer tidløs erfaring fra forfædre verden over. Krystallerne kommer direkte fra naturen og resonerer derfor naturligt med os mennesker. Krystaller virker gennem simpel videnskabelig fysik men er også utroligt beroligende og giver derfor øget afslappelse. Det er som spirituel wellness for krop og sind.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvordan virker Krystallerne? 

 

Når krystaller formeres i naturen, dannes der en perfekt atomsymmetri, der gør krystaller til kraftfulde energitransmittere. På grund af krystallernes høje frekvenser som aldrig forandrer sig, er de i stand til at genbalancere og harmonisere vores skiftende-, og til tider, lave frekvenser, som opstår af mental eller fysisk sygdom. Krystaller kan som vores krop, producere elektricitet og derfor kan vi let resonere med krystaller. Selv vores knogler har en meget lignende krystallinsk struktur som krystaller, på et cellulært niveau, hvilket også gør, at kroppen nemt kan samarbejde med krystaller. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så hvad kan krystal Terapi gøre for dig?

Krystal Terapi kan i kombination med en

terapeutisk samtale og dit eget

aktive engagement hjælpe dig mod:

 

Depression

Alle former for angst

Stress

Dårligt selvværd

Traumer (både fysisk eller psykisk)

Hovedpine/migræner

Dårlig fordøjelse

Fysisk eller energimæssig detox

Følelsen af at være fortabt eller føle tomhed

Hjælp til at give slip på fortiden og komme videre

Kroniske smerter

Manglende menstruation

Fertilitets problemer

Følelsen af at sidde fast i gamle mønstre & vaner

Øm hals/forkølelse

Smerter i kroppen

Dårlig blodcirkulation

Dårlig søvn

Negative tanker/har svært ved at elske sig selv

Problemer i forhold

Afhængighed af stoffer, mad, andre, af destruktivitet

Manglende sexlyst

Manglende jordforbindelse

Identitetskrise

 

Med mere…

 

Der findes tusinder af krystaller, som kan tilpasses lige akkurat dig og dine behov.

Krystal Terapi kan dog ikke helbrede akutte fysiske skader eller meget voldsomme livsstilssygdomme.

Det kan bringe støtte og øge helingsprocessen, men har du alvorlige sygdomme skal krystal terapi anvendes som en sekundær og opbakkende terapi ved siden af.

 

Konsultér altid egen læge/psykiater/psykolog først. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Praktiske informationer:

For at booke en session kan du kontakte mig via mit telefonnummer eller under fanen "Kontakt" på hjemmesiden.

Du betaler efter sessionen er færdig.

Aflysningsgebyr: 200 kr. 

Aflyser man sin tid op til 3 dage før behandling, betales et aflysningsgebyr på: 500 kr.

Du skal også udfylde en klientformular ved at trykke her

før du ankommer.

Sessionens varighed: mellem 1,5 til 2 timer 

 

Pris: 1.000 kr.

 

Kontakt:

Email: spirit.nathalia325@gmail.com

Tlf: +45 60 77 44 15

Behandlinger foregår i Århus hos Center For Livslyst i Gaya Gården samt i Vejle i Den6sans.

I lys og kærlighed - jeg glæder mig til vi ses! :) 

 

 

Nathalia Candas

"I did crystal therapy with Nathalia because I was too stressed and couldn't sleep. The session was awesome! After 15 minutes I felt super relaxed, the session was around 70 minutes and then I slept really deep and woke up fresh in the morning. Nathalia has a really good vibe and energy. Thanks Nati! And see you soon! 🙂"

- Fer Leordanelli

"Jeg anbefaler virkelig Nathalias behandlinger. Jeg har haft et fantastisk resultat. Hun er meget kompetent, dygtig, sød, har stor empati og intuition."

-Nancy Bakman

"Nathalia er et af de smukkeste og mest kærlighedsfyldte mennesker jeg nogensinde har kendt, men det vil hendes smukke og meget stærke energi afsløre så snart man træder ind i et rum med hende. Jeg har altid haft en kærlighed til krystaller, så da jeg fandt ud af at Nathalia gjorde i krystal healing, var jeg ikke i tvivl om at det var noget jeg skulle prøve. Jeg havde ingen forventninger til det og vidste ikke helt hvad jeg gik ind til, men jeg var meget åben omkring det. Jeg har igennem lang tid kæmpet med stress, depression og tankemylder, så vi startede ud med at snakke om hvordan jeg havde det og hvad der gik mig på. Nathalias kærlighedsfyldte energi gjorde virkelig at jeg følte mig tryg og forstået. Efterfølgende gik vi igang med selve healingen, som var en meget behagelig men også intens oplevelse, som fascinerer mig hver gang jeg tænker tilbage på den. Da jeg måtte åbne øjnene og sætte mig op, kunne jeg ikke lade vær med at smile og føle mig helt let behagelig, da sessionen var færdig og vi snakkede om min oplevelse. Nathalia er et fantastisk smukt menneske, som har mine varmeste anbefalinger. Hun skal opleves!"

-Skrevet af Tia-Maria Kjaersfeldt 

  • Facebook
  • Instagram